Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker 2-ploegen

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker 2-ploegen in Odoorn? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker 2-ploegen? Je kunt contact opnemen met Melissa Geertjes en Chantal Meijerink Melissa Geertjes en Chantal Meijerink op het telefoonnummer 0591-650500 of per e-mail via Emmen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Productiemedewerker 2-ploegen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures