Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over ons team! Achter de schermen van odoornonline.nl staat een groep sterke collega’s. Collega’s die allemaal vanuit hun eigen drive en passie hun talenten inzetten om kleine ideeën te laten groeien tot grote successen. 

Wij schrijven en publiceren over lokaal nieuws uit Odoorn. Het laatste nieuws, 112 meldingen, wat is er te doen, welke vacatures staan er momenteel open? Welke woningen of appartementen staan te koop, we delen de live twitter feed van Odoorn, maar we geven ook een podium aan de winkeliers.

Onze missie is om óók het nieuws te brengen waar anders geen of weinig aandacht aan wordt besteed. Een website waar de inwoners meer kunnen lezen over alles dat speelt in hún regio. Wij geloven dat hier interesse en behoefte aan is. Dagelijks brengen wij het allerlaatste nieuws aan de inwoners!

We zijn een onafhankelijk en betrokken nieuwsplatform, betrokken bij al haar inwoners en ondernemers. 
Een centraal 24/7 nieuwsplatform als betrouwbare gids in actualiteit en diepgang in een breed scala van informatie, dat is wat wij bieden. Bij odoornonline.nl werken we aan snel en betrouwbaar nieuws.

Met ons blijf je op de hoogte van het belangrijkste lokale nieuws! 

Onze partners:

Adverteer op onze website

Om jouw zaak meer bekendheid te geven en jouw bereik te laten groeien is het verstandig om te adverteren op een lokale nieuwssite, zoals odoornonline.nl.
Lokaal adverteren en content aanbieden biedt kansen op de markt. 

Odoornonline.nl wordt door het bieden van een grote schat aan lokaal nieuws door Google hoog gewaardeerd en dat zijn kansen voor jou als lokale ondernemer! Je richt je echt op de inwoners van Odoorn en omgeving, daar zitten ook jouw meest potentiële klanten. 

Vul het contactformulier in wanneer je hier interesse in hebt en samen gaan we jouw bereik laten groeien!