Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur Rotating omgeving Emmen

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur Rotating omgeving Emmen in Odoorn? ABC Professionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Rotating Equipment is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 09-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelMonteur Rotating Equipment
BrancheTechniek, Industrie
FunctieniveauErvaren
Minimaal opleidingsniveauMBO
ContractsoortVast
Salarisindicatie (indien bekend)0 – 0
Uren p/w40 – 40
Aantal sollicitantenonbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur Rotating omgeving Emmen? Je kunt contact opnemen met A. van der Bij op het telefoonnummer 06-81405145 of per e-mail via sollicitatie@abc-professionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Monteur Rotating omgeving Emmen ABC Professionals 10-06-2024

Andere vacatures