Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Grondwerker/ Vakman GWW

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Grondwerker/ Vakman GWW in Odoorn? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Vakman Gww is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
FunctietitelVakman Gww
BrancheTechniek, Overig
FunctieniveauErvaren
Minimaal opleidingsniveauMBO
ContractsoortVast
Salarisindicatie (indien bekend)2500 – 3500
Uren p/w32 – 40
Aantal sollicitanten1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Grondwerker/ Vakman GWW? Je kunt contact opnemen met Julius Luning op het telefoonnummer 06 - 41 60 77 70 of per e-mail via j.luning@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Grondwerker/ Vakman GWW Eminent Groep 12-06-2024

Andere vacatures