Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker Kunststof

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker Kunststof in Odoorn? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Logistiek is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker Logistiek
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2426 – 2426
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker Kunststof? Je kunt contact opnemen met Dennis Meijer Dennis Meijer op het telefoonnummer Dennis Meijer of per e-mail via dennis.meijer@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Productiemedewerker Kunststof Olympia 01-05-2024

Andere vacatures