Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werkvoorbereider/calculator werktuigbouwkunde (Regio Groningen)

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkvoorbereider/calculator werktuigbouwkunde (Regio Groningen) in Odoorn? Werfum is dan naar jou op zoek. De vacature van Calculator Werkvoorbereider Verspaning is beschikbaar per 27-03-2024 tot en met 25-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Calculator Werkvoorbereider Verspaning
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 5500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkvoorbereider/calculator werktuigbouwkunde (Regio Groningen)? Je kunt contact opnemen met Peter Stemerding op het telefoonnummer 682785910 of per e-mail via info@werfum.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Werkvoorbereider/calculator werktuigbouwkunde (Regio Groningen) Werfum 27-03-2024

Andere vacatures