Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Monteur Klimaatinstallaties

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Monteur Klimaatinstallaties in Odoorn? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Energievoorziening is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Energievoorziening
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Monteur Klimaatinstallaties? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Monteur Klimaatinstallaties Olympia 03-06-2024

Andere vacatures