Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature ZZP Piping Engineer

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als ZZP Piping Engineer in Odoorn? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Piping Engineer is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Piping Engineer
Branche Techniek, Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort ZZP
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 9999
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van ZZP Piping Engineer? Je kunt contact opnemen met Ruben de Weerd op het telefoonnummer 06 - 81 01 43 08 of per e-mail via r.deweerd@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. ZZP Piping Engineer Eminent Groep 01-05-2024

Andere vacatures