Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Technische Dienst Medewerker

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technische Dienst Medewerker in Odoorn? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Elektromonteur Technische Dienst is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Elektromonteur Technische Dienst
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3313 – 3313
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technische Dienst Medewerker? Je kunt contact opnemen met Rick Lange Rick Lange op het telefoonnummer Rick Lange of per e-mail via r.lange@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Technische Dienst Medewerker Olympia 01-05-2024

Andere vacatures