Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Supply Chain Coordinator

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Supply Chain Coordinator in Odoorn? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Supply Chain Coördinator is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Supply Chain Coördinator
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 5000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Supply Chain Coordinator? Je kunt contact opnemen met Nanda Wiegers Nanda Wiegers op het telefoonnummer 06-51264907 of per e-mail via nanda.wiegers@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Supply Chain Coordinator Yacht 27-05-2024

Andere vacatures