Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Schulddienstverlening

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Schulddienstverlening in Odoorn? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Bronbemaling is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Leidinggevend zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Bronbemaling
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Leidinggevend
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3954 – 5830
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Schulddienstverlening? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via paidjah.davidsondescelles@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Projectleider Schulddienstverlening Maandag 17-05-2024

Andere vacatures