Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Nieuwbouw

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Nieuwbouw in Odoorn? Stichting Domesta is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Nieuwbouw is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Nieuwbouw
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5897 – 5897
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Nieuwbouw? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Projectleider Nieuwbouw Stichting Domesta 22-05-2024

Andere vacatures