Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Procesoperator

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Procesoperator in Odoorn? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Procesoperator Energiecentrale is beschikbaar per 30-04-2024 tot en met 29-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Procesoperator Energiecentrale
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3500
Uren p/w 34 – 34
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Procesoperator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via mark.wubs@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Procesoperator Pro Industry 30-04-2024

Andere vacatures