Zoeken
Sluit dit zoekvak.

PCR test Odoorn

Op deze pagina vind je alle locaties waar je een covid test in Odoorn kan laten doen. Bekijk de locaties en maak telefonisch een afspraak. De uitslag ontvang je vaak binnen 24 uur. 

Coronatest Odoorn

Wij hebben op dit moment helaas nog geen locatie overzicht van PCR-test centra in Odoorn. Voor nu kun je Google raadplegen om te zien waar je bij jou in de buurt een test kunt doen.

Heb je last van klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn of algehele pijnklachten en heb je last van duizeligheid? Dan is het verstandig om een covid test te laten doen. Zo weet je zeker of je wel of niet het coronavirus onder de leden hebt.

Heb je geen symptomen maar ben je wel in contact geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld? Wees dan voorzichtig met het bezoeken van kwetsbare personen. Het is niet meer nodig om 2 dagen in quarantaine te gaan, maar voorzichtigheid is wel het advies.

Ga je op vakantie naar een bestemming waar je, bij aankomst, een negatieve pcr test moet laten zien? Maak dan ook een afspraak bij één van de bovenstaande pcr-testlocaties in Odoorn. Vraag goed na hoeveel uur oud je test mag zijn, voordat je een afspraak maakt. Meestal mag de test maximaal 72 uur geleden zijn gedaan. 

Meer informatie over een pcr test?

Wil je weten wanneer het aangeraden wordt om een PCR test in Odoorn af te laten nemen? Ga voor deze, plus alle overige informatie rondom het Covid virus, naar de website van de Rijksoverheid.