Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Parttime Baliemedewerker Groothandel

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Parttime Baliemedewerker Groothandel in Odoorn? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Winkelhulp is beschikbaar per 05-04-2024 tot en met 04-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Winkelhulp
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 10 – 10
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Parttime Baliemedewerker Groothandel? Je kunt contact opnemen met Anne-Lou Riemersma Anne-Lou Riemersma op het telefoonnummer Anne-Lou Riemersma of per e-mail via a.riemersma@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Parttime Baliemedewerker Groothandel Olympia 05-04-2024

Andere vacatures