Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker onkruidbestrijding

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker onkruidbestrijding in Odoorn? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Onkruidbestrijding is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Onkruidbestrijding
Branche Landbouw/Bosbouw/Visserij
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 33 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker onkruidbestrijding? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via area.emmen@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Medewerker onkruidbestrijding Timing 07-06-2024

Andere vacatures