Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature BIM Modelleur/Werkvoorbereider

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als BIM Modelleur/Werkvoorbereider in Odoorn? Werk en Vakmanschap Emmen is dan naar jou op zoek. De vacature van Bim Modelleur is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 11-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bim Modelleur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 3000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van BIM Modelleur/Werkvoorbereider? Je kunt contact opnemen met Werk en Vakmanschap Emmen op het telefoonnummer 591610040 of per e-mail via emmen@werkenvakmanschap.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. BIM Modelleur/Werkvoorbereider Werk en Vakmanschap Emmen 13-05-2024

Andere vacatures