Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Beleidsadviseur jeugd

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsadviseur jeugd in Odoorn? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsadviseur Jeugd is beschikbaar per 12-04-2024 tot en met 11-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsadviseur Jeugd
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 6000
Uren p/w 24 – 35
Aantal sollicitanten 14
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsadviseur jeugd? Je kunt contact opnemen met Angela Tjapkes Angela Tjapkes op het telefoonnummer 31634464483 of per e-mail via angela@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Beleidsadviseur jeugd Matchpartner 12-04-2024

Andere vacatures