Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Administratief Ondersteuner

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Administratief Ondersteuner in Odoorn? Houkes Bewindvoerders is dan naar jou op zoek. De vacature van Administratief Ondersteuner is beschikbaar per 10-04-2024 tot en met 09-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Administratief Ondersteuner
Branche Juridische dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2100 – 3200
Uren p/w 28 – 40
Aantal sollicitanten 18
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Administratief Ondersteuner? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Administratief Ondersteuner Houkes Bewindvoerders 10-04-2024

Andere vacatures