Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Basisarts - net afgestudeerd

Redactie OdoornOnline.nl

De redactie van OdoornOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Odoorn aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Basisarts - net afgestudeerd in Odoorn? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Basisarts is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Basisarts
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5319 – 7137
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Basisarts - net afgestudeerd? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via britt.vandenberg@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures odoorn
  2. Basisarts – net afgestudeerd Maandag 16-05-2024

Andere vacatures